Innovation Accelerator

Венеция Нецова-Ангова

Инвестиционен мениджър
LinkedIn Profile

venetsiya(at)innovationstarter.bg

+359897984443

Венеция е консултант и мениджър на комплексни проекти с повече от 10 години професионален опит в сферата на предприемачеството и подобряване на ефективността, ефикасността и резултатите в различни организации – копорация, стартъп, публична администрация, НПО и собствени бизнеси.

Венеция стои зад поемането на премерен в риск в личния и професионалния живот като начин на себеизразяване и свободна воля.

Понастоящем, в допълнение към позицията Управляващ партньор в Иновейшън Стартър, тя е член на консултативния съвет на Асоциация на българските лидери и предприемачи (ABLE).

Преди това е заемала позициите Президент на Асоциация на българските лидери и предприемачи (ABLЕ), основател и мениджър на платформата Стартъп Навигатор – дигиталната карта на предприемачеството, както и проекта BOSS “Моята успешна история като собственик на бизнес”, в рамките на която се обучават над 350 младежи, за да реализират първите си бизнес идеи.

Някои от предходните длъжности, които предначертават професионалния ѝ път, включват 4 години в КПМГ България (KPMG Bulgaria) в сферата на Управленското консултиране, година като проектен мениджър в българо-австрийски технологичен стартъп, съветник на Министъра на икономиката, Теодор Седларски, по време на временното правителство през 2017 г. и повече от три години в управление на три собствени бизнес начинания.